dilek ağacı

00:59

düğün,nişan yada bunun türevi şeylerle alakam olmamasına rağmen
 dikkatimi çekiyor işte zamanım  geldi mi ne:)
 burdann son 18günü kalmış sevgilime duyurulur artık gel önce süprizlerle dolu bir evlenme teklifi et bende birazcık düşüneyim
 ( 12 şubat 2006dan beri birlikteyiz neyini düşüneceksem )
cevabım evet olursa
 evleniriz :):)
(öncelikle ikimizin de iş bulup 1 sene geçmesi gerek bu da 2013 oluyor )

diyelim kii o gün geldi...
 davetiyeler için buraya bakabiliriz ya da ben yaparım :)

nişan şekeri , bekarlığa veda partimiz,kına gecesi .....hatta abartıp bebişimiz olduğunda ikramlar için bile bu siteye bakabiliriz:) 

kına gecesinde gelen misafirlerin küçük notlar yazması için happily ever after da gördüğüm dilek ağacı yapabiliriz.....
hayaller bir yana umarım 
 yakında evlenecek arkadaşlara  fikir olur :)

 






You Might Also Like

8 yorum

  1. inşallah canım inşallah, bu arada düşüncelerini ve hayallerini paylaşıyorumm :)

    YanıtlaSil
  2. süpersin, bu dilek ağacındaki dileklerinin hepsi tek tek gerçekleşir umarım ki bence öyle olacak :) çekim yasasıdileklerini aldı, geri sayım başladı .... :)

    YanıtlaSil
  3. cecilia teşekkür ederim:)

    sj geri sayım hızlı olsa evrene seslenmek gerek dimii evreeeeeeenn duy beni duuy önce iş ver sonra ne verirsen ver içinde aşkım olan :)

    YanıtlaSil
  4. canım çook uzun zaman bu hayallerimn gerçeklerşmesini bekledim üniv.den sonra 4 yıl öncesi zaten cok uzun:) ama oldu evleniyorz ama evrenden tek bir dileğim kaldı istedğim gibi bir iş:) malesef ben gecen sen işimden ayrıldm kendi isteğimle çıldırdığım için o yüzden hala bu iş hayallerim gerçekleşmedi Allah büyük,inşallh seninde bizimde dileklerimizi gerçekleştrir:)

    YanıtlaSil
  5. inş.. güzincim sana tavsiyem "meleklerle yaşamak" adlı bir kitap var onu okuman benim herşeyim ters gidiyordu bu kitabı okuyunca bir anda düzelmeye başladı maş. diyeyim :) salı günü işe başlıcam istediğim yer mı değil ama en azından tekrardan kendime güveneceğim mesleğim konusunda çünkü işsiz olmak çoook kötü bir de onca sene okuyup sonra para kazanmamın tadına varıpta eve çakılınca zorr ama olsun geçicekk kocamaaaaaan bir dilek ağaçımız var hepimiz için :)senin dileğinide ekledim

    YanıtlaSil
  6. canım ne güzel ya senin adına cook sevindim nediym su düğünü atlatymda darısı en kısa zamanda başıma diyorum:)) teşekür ederim tavsiye ve dileklerin için cok mutlu oldum o kitabıda cok merak ettim en kısa zamanda edineceğim:)

    YanıtlaSil
  7. senın adına sevındım. Bende evlılık hazırlıklarına gırmyee basladım, daha evlenme teklıfı almasam bıle :)dugunumun sıradan olmasını ıstemıorum. tavsıye ettıgın sıtelere bakıcam. hersey farklı olsun ıstıorum. kucuk detaylar bıle cok sık oluo bence :) senden yardım ısterım artık :)

    benım de blogum http://moda-kulisi.blogspot.com/

    sevgılınle mutluluklar canım

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images