02:56

o kadar uzun zaman olmuş ki yazmayalı anlatacak çok şey var her gördüğümü,yaşadığımı duygularımı paylaşım diyorum sonra da zaman içinde zamansızlık yaşıyorum ben bu zamansızlığı hep yaşıyorum .Kısa kısa anlatayım:)

işe girdiğimi Türkiye ve kardeş ülke Azerbaycan (abim yaşıyor )  olarak sevinçle kutlamıştık.İşten ayrılmam konusunda daha ilk günden evde büyük bir baskı yaşadım sebebi ise iş görüşmesine gittiğimde ilk kurduğum cümle "eğer sigara içiliyor ise bu görüşme burda başlamadan bitsin " demek olmuştu patronumda sadece balkonda içiyorlar ofiste asla içilmez demişti!!!!!!!!  tabii ki yalanmış kısa bir süre dayandım ve ofiste nefes darlığı çekip titreyemeye başlayınca  çantamı alıp çıktım sağlık herşeyin başı.


ikinci haberim çok güzel :):)
sevgilim askerden 17 mayısta geldi (nerede ise 1 ay olacak ) aynı şehirde oturmuyoruz ama en azından her aradığımda ulaşabiliyorum ilk askerden geldiğinde sürekli arayıp bir daha gitmiceksin dimi diye çocuklar gibi endişe içinde soruyordum ne yapayım çok seviyorum çok :)

bir de teyze oluyorum :):) geçen sene evlenenen arkadaşımın bebişi olacak
 20sini iple çekiyorum 
hem atamalar belli olacak hem de bebişin cinsiyeti hem de ben ege ve akdeniz sahillerinde güneşin denizin tadını çıkarmaya başlamış olcağım :):)

You Might Also Like

3 yorum

  1. canımmm senin sevgilin benim de kardeşlerim geldi askerden çok şükür =) allah bir daha ayırmasın.. iş konusunda içini ferah tut eminim her şey yoluna girecek. gözün aydın bu arada bebiş şans getirsin teyzesine =)

    YanıtlaSil
  2. amin tubişiim allahım başka ayrılık vermesin :) 7 grafiker alacaklar 2tane alsalar alıcaklarından biri benim zaten bakalım ne yapacaklar.Tüm teyzişleri bebişi bekliyor :)

    YanıtlaSil
  3. canım gözünaydın sanırım herşey yoluna girmeye başladı:) sevgilinin dönüşü süper bir haber ve sanırım yakında kadrolu olcam demişsin umarım olur ve yada olmustur ve paylaşırsın bu haberide ve bebişde gelmiş olmalı bizim yerimize öp onu:)

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images