01:24

657 olunca ne yapılır tabi kii 
alışveriş 
malum  klasik giyinmeyi sevmeyen ben artık klasik giyineceğim 
bu yüzden
Ankarada alınacak bişey yok bahanesi ile kendimi İstanbula attım 
tabi ki sevgilinin İstanbul da olması ve dostlarla buluşma fırsatıda da eklenince keyifli günler yaşandı.
Güzel haberin kutlaması Reina da yapıldı 
Bebek Tabs de keyifli sohbetler edildi 
beyoğlunun ara sokaklarında ağız dolusu gülündü
sokaklara kahkalar hapsedildi 
bol alışverişli sevgiliye duyulan özlem bir parça biterek 
ama daha fazla duyulan aşkla İzmit'e geçildi :)
ve İzmitte aşkın ikinci yarısı başladı :)


You Might Also Like

7 yorum

  1. Merhaba balon düşkünü öncelikle tebrik ederim yeni işin için.Ben de 657li olarak çalışıyorum.İlk atandığımda ben de kendimi alışverişe vurmuştum ama çalışma arkadaşlarımı görünce abartılı olduğumu düşündüm.günlük şık bir görüntüm olmasına rağmen onların sıradanlığı gerçekten moral bozucuydu.Bu dönem kıyafet dışında ev tutma eşya alma gibi daha fazla maddi yükümlülüğün olacak o yüzden 2-3 parça ile sınırlı kalmanı tavsiye ediyorum:) eminim çok heyecanlısın ama başladığında bana hak vereceksin :)
    Bu arada görev yerin neresi?

    YanıtlaSil
  2. minecim hoşgeldin benim küçük sayfama :)aslında ben biraz şanslıyım çünkü çalışacağım kurum ankarada ev tutmama gerek yok ailemle yaşamaya devam :)
    kıyafet konusun da haklısın ama engel olamıyorum kendime :) umarım aldıklarımın hepsini bir sorun olmadan giyerim buarada kültür ve turizm bakanlığı görev yerim:)

    YanıtlaSil
  3. canım benim hoşgeldin izmite. ama görev yerin niye ankara ya ben bu taraflara bekliyordum seni. alışveriş konusunu abartma kimse öyle çok klasik giyinmiyor haberin olsun. gerçi senin kurumda nasıl olur bilmiyorum ama genel durum bu. öpüyorum tatlım ve senden bol bol post bekliyorum ve o anlattığın gezmecelerin fotoğraflarını görelim diyorum ne dersin kuzummm

    YanıtlaSil
  4. tubişiim hiç istemedim Ankarayı ama kadro açılmadı bende kaldım burada :( fotoğrafları paylaşma konusunda kızlardan izin almam lazım biraz kesip kırpıp paylaşırım sen iste yeter ki :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel haberin hayırlı olsun canım :) Klasik giyinmeyi ben de sevmiyorum, öyle ki kıyafetin klasik de olsa kendince renklendirmeye çalışınca bile tepkileri topluyor. Zamanla alışıyor insan kıyafet zorunluluğuna, önemli olan böylesine güzel bir haber. Dilerim yeni işinde çok mutlu olursun tatlım :))


    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. yeni işinde başarılar diliyorum öncelikle. ilk nce anlayamadım 657'li nedir diye. ama arkadaşlar sağolsun öğrenmiş olduk :) veee tabi ki resim lazım alışverişin:):):)

    YanıtlaSil
  7. ohhh süper omus, sevgiliye doyulmaz ama azıcık , depolamıssındır:))

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images